ALPAS GTR - SNEL, RAUW en MET EEN HOEK AF

Love it or hate it. De GTR doet koppen draaien met zijn assymetrische achterbrug en is de rebel in de groep. Gestoeld op enduro racing. De geometrie en de looks worden uiteraard aan jouw wensen aangepast. Dit frame kan je perfect maken in onze framebouw workshop of kan uiteraard ook op maat besteld worden.

 

Tubeset

De GTR wordt gebouwd met Columbus Spirit buizen wat resulteert in een stoer en strak frame.  De tapered balhoofdbuis en de assymetrische achterbrug zijn de kersen op deze vette taart. De remkabel wordt standaard door het frame geleid.

 

RAW of slick

De RAW afwerking laat de lasnaden onbewerkt en bezorgt jouw fiets een zeer unieke en rebelse look. De “filletbrazed” lasnaden vormen voor velen een plezier om naar te kijken. Naast de looks bespaart het de framebouwer wat tijd en jou dus wat budget.

Wil je ‘m liever glad afgeschuurd met de organische vormen, dan kan dat natuurlijk ook. 

 

WAXED of painted

Nieuw is het waxen van het stalen frame in plaats van het te lakken. De microkristallijne kunstmatige wax geeft geen verkleuring, bevat geen zuren, is niet gevoelig voor vingers, zorgt voor een grote waterafstotendheid en trekt geen stof aan. De wax werd in de jaren 50 ontwikkeld door en voor het Britisch Museum om kunstwerken voor lange tijd te beschermen.

Ook hier zorgt dit waxen voor een unieke look doordat het de filletbrazed lasnaden (raw of fijn gladgeschuurd) laat zien. Maar ook hier kan je opnieuw zelf kiezen of je gaat voor deze techniek of liever gaat voor een kleurschema.

 

Specs

  • T47 bracket 68mm
  • Columbus Futura Disc Slx vork met 30mm bandenclearance (kan eventueel aangepast worden naar Furura Gravel met 40mm clearance)
  • Tapered balhoofdbuis met integrated Columbus headset.

Limited time DEAL €4850

Bestel jouw GTR op maat vóór eind juni en scoor deze limited time deal!  

 

Door tijdelijke gunstige aankoopvoorwaarden op een aantal onderdelen kunnen we je verrassen met deze deal! We bouwen jouw hoogst persoonlijke GTR inclusief bikefitsessie, aangepaste geometrie en afmontage met volgende specificaties:

 

Frame: Alpas GTR handgemaakt in Columbus Spirit staal.

Afwerking: GTR Waxed Raw: pure onversneden lasnaden, gewaxed voor een transparantie rauwe look

Vork: Columbus Futura Disc SLX

Groepset: keuze uit Shimano Ultegra 2x11spd of Sram Rival 2x11spd, beiden Hydraulische flat mount schijfrem

Bracket: T47

Balhoofd: Columbus integrated

Wielset, zadelpen, stuurpen, stuur: Deda zero2

Zadel: Selle Italia Flite 

Banden: Schwalbe pro one evo 700x28c

Deze buitenkans is geldig tot eind juni en voor de eerste 3 gelukkigen