De Translander balanceert op het kantelpunt tussen een mountainbike met dropbar en een gravelbeest. De Translander is de ultieme hybride is die zich thuis voelt op onverharde wegen en paden, of hij nu naakt is of beladen met bagagedragers en tassen tijdens een bikepacking-avontuur. Translander is een ideaal platform om de setup te bouwen die jij wil. De lasnaden worden rauw gelaten omdat dit past bij de robuustheid van de fiets en de prijs drukt, zodat je je geld aan een tent kunt uitgeven en op een episch bikepacking-avontuur kunt vertrekken. Outside is free!

We hebben 3 standaardmaten ontwikkeld voor degenen die standaard lichaamsproporties hebben en geen aangepaste bikefit nodig hebben.

Ultieme flexibiliteit

Of je nu op zoek bent naar een gravelbike, een woon-werkfiets of een reisfiets, de Translander biedt een flexibel platform om precies te bouwen wat jij wilt. Je kunt de fiets rauw laten en lekker gaan gravellen. Je kunt spatborden en dragers monteren om een ​​solide commuter te bouwen, of hem verder uitrusten met bikepacking-ogen om op een episch bikepacking-avontuur te vertrekken. De ruimte voor 700c wielen met banden tot 47 mm of 650B wielen met banden tot 2,1 inch geven u alle mogelijkheden die u wenst. Door te wisselen tussen meerdere wielsets (700c en 650B) met verschillende bandensets, wordt deze fiets een enorm veelzijdige allroad-fiets.

Gebouwd voor comfort

De Translander heeft een comfortabel “high-stack” frameontwerp waarmee je kunt kiezen tussen een zeer comfortabele, enigszins rechtopstaande rijpositie bij het rijden in de hoods en een sportievere positie bij het rijden in de drops. Dankzij de aflopende bovenbuis kun je hem uitrusten met een dropper-zadelpen, terwijl er voldoende ruimte is voor een grote frametas. De lange liggende achtervorken voegen stabiliteit toe aan je rit, terwijl de voorkant is gebouwd voor plezier. De Columbus stalen buizenset voegt de juiste hoeveelheid flex toe.